
SIA “Lāči” ir viens no atpazīstamākajiem Latvijas maizes ražotājiem, kas kopš 1993. gada uztur un attīsta senās maizes cepšanas tradīcijas. Uzņēmuma pamatvērtības ir roku darbs, augstvērtīgas izejvielas un autentiskas receptes, kas nodrošina augstu kvalitāti un garšu.
“Lāču” ceptuve piedāvā plašu produktu klāstu, tostarp rudzu maizi, burkānmaizi, tortes, kēksus, cepumus un konfektes. Uzņēmums regulāri ievieš jaunas produktu līnijas, piemēram, “LATVIJA”, kas apvieno tradicionālās izejvielas ar mūsdienu garšām.
Uzņēmuma vadītājs Normunds Skauģis uzsver, ka “Lāču” misija ir kopt un saglabāt senās maizes cepšanas paražas, uzturot augstus kvalitātes un garšas standartus, ko atstāt mantojumā nākamajām paaudzēm. “Lāči” turpina cept maizi gan pēc sentēvu receptēm, gan piedāvā jaunas garšas, apvienojot tradicionālās, Latvijai raksturīgās izejvielas ar jaunām metodēm.