AS “Ķekava Foods” (bijusī “Putnu fabrika Ķekava”) ir vadošais putnu gaļas produktu ražotājs Latvijā, kurš savas ražošanas platformas uztur Ķekavas novadā, kā arī Bauskas novadā un Rīgā. Uzņēmuma vadību pārstāv valdes locekle Aiva Banga, kura aktīvi iesaistās uzņēmuma stratēģiskajā attīstībā un ikdienas procesos. “Ķekava Foods” moto – “Labāks ēdiens labākai nākotnei” – ikdienā tiek īstenots ar maksimālistu pieeju katrā darbībā, vienlaikus sveicinot klientus ar devīzi “Vistu vai Neko!”. Jau vairāk nekā 55 gadus uzņēmums palīdz cilvēkiem baudīt maltītes, kas ir ne tikai garšīgas, bet arī atbildīgas.
Uzņēmums ražo vairākus Latvijā un Skandināvijā labi pazīstamus zīmolus, tostarp “Ķekava”, “Bauska” un “Top Choice Poultry”, un rūpējas, lai cāļa gaļas produkti top ar rūpēm, zināšanām un izcilu kvalitāti. “Ķekava Foods” lepojas, ka bija pirmais Baltijā, kas ieviesa augstāku biodrošības pieeju ražošanā, ļaujot marķēt produktus ar unikālo kvalitātes zīmi “Audzēts bez antibiotikām”. Šī pieeja demonstrē, ka ir iespējams radīt dzīvnieku labturības apstākļus, kas nodrošina paaugstinātas kvalitātes produktus.
Uzņēmums uzsver atbildīgu ražošanas praksi un efektīvus risinājumus, pievēršoties gan cilvēku veselībai, gan dzīvnieku labturībai, gan apkārtējai videi. Katrs produkta ražošanas posms – no olu inkubēšanas un barības ražošanas līdz gatavajam produktam veikalā – tiek rūpīgi pārraudzīts, lai nodrošinātu drošību un kvalitāti. Putni tiek audzēti bez antibiotikām, ievērojot labākās turēšanas prakses, tādējādi saglabājot viņu veselību un labbūtību.
Turklāt “Ķekava Foods” nepārtraukti attīsta jaunus un inovatīvus produktus, radot plašu un gardu izvēli patērētājiem, vienlaikus saglabājot uzticību uzņēmuma pamatvērtībām. Uzņēmums rūpējas, lai produkti ar zīmoliem “Ķekava” un “Bauska” arī nākotnē simbolizētu izcilu garšu, vietēju izcelsmi, kvalitāti un atbildīgu attieksmi pret vidi. Šāda pieeja nodrošina, ka katrs ēdiens no “Ķekava Foods” ne tikai priecē garšas kārpiņas, bet arī veicina labāku nākotni visiem.